Foglalási oldal

Kérjük töltse ki a résztvevők számát, – külön a férfiaknál, hölgyeknél, és gyermekeknél is. Az adatokat a felszerelések mérete végett kérjük el, – mint mentőmellények mérete, evezők mérete.

A foglalás elküldése után, informálni fogjuk Önt a foglalás érvényességéről!

(Az osztálykirándulásokhoz egy másik foglalási adatlap tartozik, mely ITT található.) 

Kérjük töltse ki a résztvevők számát, – külön a férfiaknál, hölgyeknél, és gyermekeknél is. Az adatokat a felszerelések mérete végett kérjük el, – mint mentőmellények mérete, evezők mérete.

Szabad helyek száma

A csatolt Facebook bejegyzésben a Továbbiak-ra kattintva megnyílik az összes időpont.

Gyerekek 15 éves korig csak szülői, vagy más kijelölt felnőtt kíséretében vehetnek részt. 15-től 18 éves korig, csak szülői beleegyezéssel vehetnek részt.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a vízitúrán saját felelősségére vesz részt.  A vízitúrára tapasztalt túravezetőket biztosítunk, akik a szervezésért és a lebonyolításért felelnek. Minden résztvevő számára van elkészítve mentőmellény, gyerekeknek a mentőmellény használata kötelező!

Alkohol fogyasztása vízen tilos, veszélyeztetheti az egészséget, és az együtt utazók egészségét. Megsértése esetén a felelősség az illetőt terheli. A kijelölt túravezetőnek joga van a túrából illetve annak folytatásából kizárni azon résztvevőket, akik saját maguk vagy mások egészségét, vagy a felszerelést veszélyeztetik, a be nem tartott utasítások végett.

Betegség vagy orvosság használatát, a résztvevő köteles a túravezetőnek jelenteni.

Az út folyamán a tönkrement, megsérült, illetve elvesztett személyes dolgokért nem felelünk. Ezeknek a dolgoknak a biztonságos elhelyezéséről a túravezető felkérés esetén készségesen gondoskodik!

A tájékoztatóban található útvonal leírás kisebb mértékben változhat, – vízállás, és egyéb nem előrelátható események végett. Ugyanígy előfordulhat, hogy egyes kirándulásokon nem érünk a meghirdetett időben célba, az előre nem kiszámítható események végett. Több hetes előfoglalások esetén előfordulhat, hogy a kirándulásig megváltozik az útvonal, de az időpontok állandók maradnak.

A kirándulásról, – vagy egyes részeiről – felvételeket készítünk. Egyrészt megörökítjük az élményeket kirándulóinknak, másrészt a felvételek megjelenhetnek hirdetéseinkben, Facebook oldalunkon. Ha valaki nem szeretne szerepelni ezeken a felvételeken, vagy esetleg csak távoli felvételeken, kérjük jelezze szándékát, – tiszteletben tartjuk döntését.

Vízitúráink katamarán kirándulások. A katamarán két hatszemélyes kenu (csak felnőttek esetén két négy személyes kenu) összekötve. Katamarán esetén az összekötött kenuk nem tudnak felborulni, teljesen stabilok, biztonságosak. A katamarán lehetőséget nyújt kisgyermekes családoknak is, idősebbeknek is, hogy megismerjék a gyönyörű Duna-menti erdőket. A katamaránokban az ülésrendet a csoportok létszáma, életkora szerint határozzuk meg. Gyakori, hogy két-három csoport egy katamaránban kirándul, tapasztalataink nagyon jók, a csodaszép kiránduláson vendégeink könnyen ismerkednek, barátkoznak. A Vajkai kirándulások csak katamarán kirándulásokat szervez, – nem lehetséges külön kenuban részt venni a túrán.

Ha kevesebben, mint 15-en jelentkeznek:

A foglalási adatlap elküldésével a foglalás érvényes lesz, mellyel a foglaló kötelezettséget vállal. Két nappal a kirándulás ellőttig van lehetőség díjtalanul visszamondani a foglalást, utána a részvételi díj felét kérjük el visszamondás esetén. Csak abban az esetben kérjük el, ha az előfoglalt időpontban már nem voltak szabad helyek a visszamondás időpontjában (arányosan az előfoglalt helyek számával), – és amennyiben az időjárás később megengedi a kirándulást.

Ha többen, mint 15-en jelentkeznek:

A foglalási adatlap elküldésével a foglalás érvényes lesz, mellyel a foglaló kötelezettséget vállal. Öt nappal a kirándulás ellőttig van lehetőség díjtalanul visszamondani a foglalást, utána a részvételi díj felét kérjük el visszamondás esetén. Csak abban az esetben kérjük el, ha az előfoglalt időpontban már nem voltak szabad helyek a visszamondás időpontjában (arányosan az előfoglalt helyek számával), – és amennyiben az időjárás később megengedi a kirándulást.

A webhely cookie-kat használ (további információk) a felhasználási élmény fokozásáért.