Csapatépítő-céges kirándulások

Csapatépítő kirándulással várjuk a cégeket! Egy vadregényes vízitúra, egy kalandos nap, – tele kihívásokkal, Dunai élményekkel, – biztosan még jobban összehangolja a csapatokat! 

Mi lesz a kirándulás programja?

A csoportokat Vajkán fogadjuk a meghirdetett időpontban a találkozóhelyen (Vajkai benzinkút). Miután az összes vendégünk megérkezett, elindulunk autókkal a magyar-záráshoz.

A magyar-zárást hívjuk még Dunakilitii fenékküszöbnek is, egy hatalmas gyönyörű vízesés, melynek van szlovák, és magyar partja is. Mi a szlovákiai oldalról közelítjük meg, mely Doborgaz felett található Pozsony irányában az autóút mellett, Vajkától körülbelül 7km-re. A magyar-zárásnál az utasok kiszállnak, a sofőrök visszahozzák az autókat Vajkára, ahova majd célba érünk. A sofőröket kisbusszal visszaszállítjuk a magyar-záráshoz, és megkezdjük a beiskolázást, eligazítás.

Vízre szállás után az első megállónk közvetlen a vízesés alatti szigeteken van, ahol lehetőség van egy kalandos vízi-sétára a vízesés alá. Majd megkezdjük az utunkat a Nagy-Dunán, elsajátítsuk az evezést, és megszokjuk a katamaránt. A következő látványosság a Dunakilitii szellemerőmű, mely soha se lett üzembe helyezve. Ha az áramlás erőssége megengedi, akkor felevezünk az erőmű alá, és megtekintjük a robosztus építményt. Ezután pihenő következik, környékünk egyik legszebb Dunai szigetén állunk meg ebédelni. A kavicsos, homokos parton tüzet rakunk, a nyárfák lombkoronája alatt. Ez a sziget bent van mélyen a vadonban, messze a lakott településektől, igazi vadregényes idilli hely. Kérjük kirándulóinkat, hogy hozzanak nyárson süthető ételeket, valamint pokrócot is ajánlunk a piknikezéshez. A nyársan sütéshez biztosítunk katamaránonkét két nagy étkező tálcát, vágódeszkát, kést, szalvétát, és minden vendégnek egy fém nyársat.  Meleg szeptemberi napok esetén fürdésre is van lehetőség a sziget körül.  Csapatépés esetén, ha igény van rá, akkor ezen a szigeten szervezhetünk csapatépítő feladatokat is.


A pihenő után folytatjuk utunkat a Nagy-Dunán. Pár kilométer után egy kalandos rész következik, átkelünk a vajkai ruganyokon. A ruganyok alatt kikötünk egy újabb szigeten, melynek gazdag a madárvilága, – gyógynövényeket, kagylókat, szép kavicsokat gyűjthetünk. Ezután a Nagy-Duna utolsó szakasza következik, a Vajkai-tó Nagy-Dunai zárásánál átemeljük a katamaránokat az ágvizekbe. Itt lehetőség van a földiszeder kóstolásra. Kirándulásunkat a gyönyörű, nyugodt Duna-ágakon folytatjuk. A befejező szakaszban megkerülünk egy szigetet, megküzdünk egy-két kalandos vízi akadállyal, majd megérkezünk Vajkára. Oda ahol az autókat hagytuk. Ez egy nagyon szép kirándulás, sok szép élménnyel, igazi Dunai hangulatokkal!      

Katamarán kirándulásaink Kis-Csallóközben a Vajkai Duna-ágakon vannak. Vajka egy Dunamenti kis falu, – Pozsonytól 38 km, Dunaszerdahelytől 33km, Győrtől 47 km. Kis-Csallóköz a Szigetköz tükörképe, – a Nagy-Duna másik oldala, – mely szintén gyönyörű, vadregényes kirándulóhely.

A reggeli találkozópont a Vajkai benzinkút parkolójában van 9:00-kor. A benzinkút a főúton található, Doborgaz irányába.

GPS cím:
Vojka nad Dunajom 73, 930 30 Kyselica.

GPS koordináták:
47.97854292035905
17.380382387803788

Időpontok, szabad helyek

A csapatépítő-céges kirándulásokat áprilistól, októberig szervezzük.

A kirándulásokat csak azokon a napokon tudjuk megszervezni, amikor nincsenek meghirdetett kirándulásaink (hétköznapok).

A csapatépítő kirándulás időtartama: 7:30 óra (9:00-16:30)

Felnőtt jegy: 35€ 

Gyerek jegy:  25€
(15 éves korig)

Családi jegy:  85€
(2 felnőtt + 3 gyerekig / 15 éves korig)

Mit tartalmaz az ár?

– vízitúra-felszerelést (12 személyes stabil katamaránt, evezőt, bevizsgált mentőmellényt),

– vízhatlan hordókat a személyes dolgoknak (telefon, ruha, útravaló…)

– tapasztalt vízitúra-vezetőt

– beiskolázást az alapokból

A kirándulás díja a helyszínen van fizetve. 

(50 fő felett 10%-os árkedvezményt kínálunk!) 

További tudnivalók

A minimális létszám 30 fő, a maximális létszám 80 fő kirándulásonként. Ha a létszám 30 fő alá esik, lehetséges megtartani a kirándulást, amennyiben a díjat 30 fővel számoljuk. Ha sokkal kisebb a létszám a minimumnál, akkor ajánljuk a hétvégi időpontjainkat, ahova belehet csatlakozni kisebb csoportokkal.

50 fős létszám felett a bejelentkezés legalább egy hónappal korábban ajánlott, a szükséges szabad katamaránok végett. 

Az oldalon található foglalási adatlapot ki kell tölteni. Ha megérkezett a foglalási adatlap, akkor informáljuk Önöket a foglalás érvényességéről, és elküldjük a kirándulás előtti tájékoztatót. (Hova kell érkezni, térkép, etc.)

Gyerekek 15 éves korig csak  szülői, vagy más kijelölt felnőtt kíséretében vehetnek részt. 15-től 18 éves korig, csak szülői beleegyezéssel vehetnek részt.

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a vízitúrán saját felelősségére vesz részt.  A vízitúrára tapasztalt túravezetőt biztosítunk, aki a szervezésért és a lebonyolításért felel. Minden résztvevő számára van elkészítve mentőmellény, gyerekeknek a mentőmellény használata kötelező!

Alkohol fogyasztása vízen tilos, veszélyeztetheti az egészséget, és az együtt utazók egészségét. Megsértése esetén a felelősség az illetőt terheli. A kijelölt túravezetőnek joga van a túrából illetve annak folytatásából kizárni azon résztvevőket, akik saját maguk vagy mások egészségét, vagy a felszerelést veszélyeztetik, a be nem tartott utasítások végett.

Betegség vagy orvosság használatát, a résztvevő köteles a túravezetőnek jelenteni.

Az út folyamán a tönkrement, megsérült, illetve elvesztett személyes dolgokért nem felelünk. Ezeknek a dolgoknak a biztonságos elhelyezéséről a túravezető felkérés esetén készségesen gondoskodik!

A foglalási adatlap elküldésével a foglalás érvényes lesz, mellyel a foglaló kötelezettséget vállal. Öt nappal a kirándulás ellőttig van lehetőség díjtalanul visszamondani a foglalást, utána a részvételi díj felét kérjük el visszamondás esetén. Csak abban az esetben kérjük el, amennyiben az időjárás később megengedi a kirándulást.

– Pót sportcipő vagy sportpapucs,  és pótruházat
– Fürdőruha, törülköző, esőkabát, szúnyogriasztó
– Napvédő termékek: krémek, napszemüveg, sapka ill. kalap
– Megfelelő mennyiségű folyadék (2l víz)
– Nyársan sütéshez ételeket, mint szalonna, kolbász, virsli, kenyér, hagyma, paprika, paradicsom, etc.
– Piknikezéshez ajánljuk a pokrócot

A katamarán két hatszemélyes kenu (csak felnőttek esetén négy személyes kenu) összekötve . Katamarán esetén az összekötött kenuk nem tudnak felborulni, teljesen stabilak, nyugodt szívvel ajánljuk iskolák számára is. Mindez mellett mentőmellényeket adunk, ami a gyermekek számára kötelező. Valamint figyelünk egymásra, katamarán túráink alatt nincs alkoholfogyasztás, józanítélő képességű felnőttek állnak készenlétben, ha egy gyermek mégis a vízbe esne. A mentőmellénynek köszönhetően az ijedtségen kívül más nem történhet a gyermekkel, a pótruházatnak köszönhetően újra száraz lehet. Még nem fordult elő, hogy egy gyermek kiesett volna a katamaránból. Mindez mellett felhívjuk a figyelmet, hogy a résztvevő saját felelősségre vesz részt a kiránduláson! Tapasztalt túravezetők törekednek a legnagyobb biztonságra, – kérjük tartsák be utasításaikat, melyek segítségével legnagyobb mértékben lecsökkenthető a biztonsági kockázat.

Vízitúráink katamarán kirándulások. A katamarán két hatszemélyes kenu (csak felnőttek esetén négy személyes kenu) összekötve. A katamarán lehetőséget nyújt kisgyermekes családoknak is, idősebbeknek is, hogy megismerjék a gyönyörű Duna-menti erdőket. A katamaránokban az ülésrendet a csoportok létszáma, életkora szerint határozzuk meg. Gyakori, hogy két-három csoport egy katamaránban kirándul, – tapasztalataink nagyon jók, a csodaszép kiránduláson vendégeink könnyen ismerkednek, barátkoznak. A Vajkai kirándulások csak katamarán kirándulásokat szervez.

Vajkán a Csente Csárda étterem van, – Doborgazon a Bodza étterem. Ha kirándulás után igény van a csoportos étkezésre, akkor tudunk segíteni a foglalásban, szervezésben.

Messzebbről érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk félnapos programnak Pozsony meglátogatását, vagy a Dunaszerdahelyi, Nagymegyeri termálfürdők meglátogatását. Pár órás programot kínál a Bősi vízi-erőmű meglátogatása is, lehetőség van hajókirándulásra is.

Weboldalunkon a környék oldal alatt megtalálhatók a közeli szállások.

Azért mert ez a környék lenyűgözően gyönyörű! Kevesen tudják, hogy valamikor réges-rég itt kezdődött a tenger, itt folyt a Duna a tengerbe. Itt volt a Duna deltája.
Kis-Csallóközt, valamint magyarországi párját Szigetközt, ma szárazföldi Duna-deltaként emlegetik, ősi vadregényes terület Európa szívében. Célunk, hogy ne csak a helyi lakosok gyönyörködhessenek az itt található csodákban, hanem mindenki számára elérhetőek legyenek az itt található szépségek, Dunai hangulatok. Mindezt úgy, hogy közben megóvjuk a természetet, megőrizzük a harmóniát. Mi itt nőttünk fel, ismerjük a legszebb helyeket, készen állunk arra, hogy szervezett kirándulásaink során megmutassuk kincseinket. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Az utolsó években alig van szúnyog, – lehet tavasz, nyár, ősz, – alig lehet velük találkozni. Pár alkalommal fordult elő, hogy pár hét erejéig tömegesen megjelentek. Félnapos kirándulásaink napközben vannak, amikor a szúnyogok a levek alatt pihennek. Ha valaki nem megy a bokrok közé felzavarni őket, akkor jó esetben eggyel sem találkozik. Csak olyankor lehet velük napközben is találkozni, amikor valóban nagyon el vannak szaporodva. Ilyen esetekben a kirándulást megelőző napokban előre jelezzük az állapotot, emlékeztetjük a vendégeinket, hogy ne feledkezzenek el az ajánlott szúnyogriasztóról.

Foglalás

Kérjük foglalás előtt tájékozódjanak a részvétel feltételeiről, és a visszamondás feltételeiről, – a További tudnivalók bejegyzésnél. Kérjük a választott időpont előtt legalább tíz nappal korábban jelentkezzenek be!

Kérjük töltsék ki a résztvevők számát, – külön a férfiaknál, hölgyeknél, és gyermekeknél is. Az adatokat a felszerelések mérete végett kérjük el, – mint mentőmellények mérete, evezők mérete.

Foglalás előtt még lennének kérdéseim: +421 (0)908 193 321

A foglalás elküldése után informálni fogjuk Önöket a foglalás érvényességéről!

Kirándulás előtti tájékoztató

A találkozópont a Vajkai benzinkút parkolójában lesz. A benzinkút a főúton található, Doborgaz irányába. Ha Bős felől jövünk, akkor nem kanyarodunk be a faluba, hanem tovább megyünk a főúton Doborgaz irányába. Ha Pozsony felől, Doborgaz felől érkezünk, akkor rögtön látni fogjuk a benzinkutat, ahogy Vajkára érkeztünk. Ha komppal jövünk, akkor a főúthoz érve, elkanyarodunk jobbra, Doborgaz irányába.

GPS cím esetén:
Vojka nad Dunajom 73, 930 30 Kyselica. (Azért van Kyselica – Keszölcés megadva falu névnek, mert a benzinkút területe Keszölcés kataszteréhez tartozik. Több féle GPS rendszer létezik, több féle módon kérik a címeket. A keveredés elkerülése végett, kérjük vendégeinket, hogy először csak Vajkát (Vojka nad Dunajom) adják meg úti célnak, – majd Vajkára érkezve írják be a pontosított címet. Így elkerülhetjük, hogy vendégeinket véletlenül Keszölcésre irányítsa a GPS, ami a Duna másik oldalán található, – ahova csak komppal lehet átjutni.)  

Koordináták esetén: 
47.97854292035905
17.380382387803788  

Miután az összes vendégünk megérkezett, elindulunk autókkal a magyar-záráshoz. Magyar-zárás körülbelül 5 kilométer Vajkától. A magyar-zárásnál az utasok kiszállnak, a sofőrök visszahozzák az autókat Vajkára, ahova majd célba érünk. A sofőröket kisbusszal visszaszállítjuk a magyar-záráshoz, és megkezdjük a beiskolázást, eligazítás.

Ha az időjárás előrejelzés szerint rossz idő lesz, akkor a hétvége előtt írni fogunk.

Ha a hőmérséklet 20 fok felett marad, és csak felhőátvonulások fordulhatnak elő, gyenge szitáló esővel, akkor a vízitúra még élvezhető. Ilyen esetben esőkabátot ajánlunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a mentőmellény elégnek bizonyul. Amennyiben ettől rosszabb időjárást jeleznek előre, – a kirándulás elmarad.

Ha esetleg az itt leírt információkkal kapcsolatban kérdése volna, – készséggel válaszolunk.

Telefonszám: +421 (0)908 193 321

Több alkalommal vagyunk vízitúrán egyéni csoportokkal hétköznapokon is, – ha nem vennénk a telefont, akkor épp nincs térerő a Dunán, vagy a vízhatlan hordóban van a telefon. A vízitúra után visszahívjuk Önt.

Szeretettel várjuk Önöket!

A webhely cookie-kat használ (további információk) a felhasználási élmény fokozásáért.